God Start for TFD

Her hos Task Force Denmark, er vi utrolig glade for den store opbakning der har været omkring vores opstart, Folk har strømmet til, og vi kan allerede sige at vi næsten har 2 fulde grupper, med 12 mand i alt og hvis det fortsætter i dette tempo, så kan vi snart komme op på en delings størrelse med 3 grupper samt Delingsføre og oscar, som jo gør tingene mere realistisk og spændende for dem der følger os og dem der spiller med os.

Den første uge efter opstart har stået og står på massere af uddannelse og omskolinger, samt vores rekrutterings ansvarlige har haft en smule travlt, og det håber vi selvfølgelig på at fortsætter i næste uge.

Sidder du og tænker at det kunne være sjovt og prøve noget nyt, eller er du allerede helt inde i hvad det vil sige at spille arma 3 milsim, eller har du som nogle af vores medlemmer  aftjent værnepligt, eller været i stående styrke med udsendelse på bagen, eller har du bare været en del af hjemmeværnet. SÅ kan jeg garantere dig for at Task Force Danmark er stedet for dig, Vi er åbne for alle slags mennesker og personligheder, og klar til at give dig en god oplevelse.

For at blive en del af Task Force Denmark, skal du “karrier i TFD” oppe i højre hjørne.
Udover at ansøge på vores hjemmeside, kan du også læse meget mere om os.
Ønsker du dog at få en snak med en fra Task Force Denmark, før du beslutter dig for at ansøge, så join vores Discord og kontakt en fra vores Staff Gruppe. https://discord.gg/j6vb9w

-TaskForceDenmark

20180816193332_1.jpg

TFD bliver større.

I løbet af de sidste 3 uger, har vores medlemstal været stigende i høj grad og derfor er vi, fra TFD selvfølgelig meget glade for at snart at kunne sige at vi har skabt et af Danmarks største milsim fællesskaber. 

Vi har spurgt lidt ind til hvad vores nye medlemmer syntes om det vi har skabt og de alle har sagt indtil videre, at de er meget glade for at være her og være en del af det her fællesskab som både går op i det danske forsvar, men at man også efter en træning kan side og spille noget helt andet sammen.  Strukturen og måden det køre på er helt i top.

Disse kommentarer er vi selvfølgelig meget glade for og har givet os modet til at blive endnu større, så vi som det første milsim kan arbejde som et helt kompagni med 3 dellinger.

21191847_114948269212711_7301661163725336082_n.png

Ny kampagne

Lørdag klokken 09:00 landede de 2 C-130J på flyvebase Loy Manara i taktistan fyldt med danske soldater i vores nye missionsområde.

Danskerne har fået til opgave at hjælpe afghanerne fri af Talibans diktatur og bidrage til at opbygge et nyt Afghanistan. Den danske støtte er også hjælp til selvhjælp. Vi forebygger, at terror skal ramme vores land. Talibanstyret tillod, at terrorgrupper havde træningslejre i Afghanistan.

Vores primære opgave er at vi er her nede for at stabilisere området efter fjenden har mistet magten heri området, vi har derfor typisk til opgave at gå patruljer,

 

Info:  Der vil blive lagt Videoer op under "om os" af missionerne vi udføre her nede i Takistan. Der skal derud over siges at der vil være et opslag efter missionen om søndagen om hvordan det er gået her nede. så vis du ønsker og følge med er der rig mulighed for det. 

20180729115505_1.jpg