Ny kampagne

Lørdag klokken 09:00 landede de 2 C-130J på flyvebase Loy Manara i taktistan fyldt med danske soldater i vores nye missionsområde.

Danskerne har fået til opgave at hjælpe afghanerne fri af Talibans diktatur og bidrage til at opbygge et nyt Afghanistan. Den danske støtte er også hjælp til selvhjælp. Vi forebygger, at terror skal ramme vores land. Talibanstyret tillod, at terrorgrupper havde træningslejre i Afghanistan.

Vores primære opgave er at vi er her nede for at stabilisere området efter fjenden har mistet magten heri området, vi har derfor typisk til opgave at gå patruljer,

 

Info:  Der vil blive lagt Videoer op under "om os" af missionerne vi udføre her nede i Takistan. Der skal derud over siges at der vil være et opslag efter missionen om søndagen om hvordan det er gået her nede. så vis du ønsker og følge med er der rig mulighed for det. 

20180729115505_1.jpg