God Start for TFD

Her hos Task Force Denmark, er vi utrolig glade for den store opbakning der har været omkring vores opstart, Folk har strømmet til, og vi kan allerede sige at vi næsten har 2 fulde grupper, med 12 mand i alt og hvis det fortsætter i dette tempo, så kan vi snart komme op på en delings størrelse med 3 grupper samt Delingsføre og oscar, som jo gør tingene mere realistisk og spændende for dem der følger os og dem der spiller med os.

Den første uge efter opstart har stået og står på massere af uddannelse og omskolinger, samt vores rekrutterings ansvarlige har haft en smule travlt, og det håber vi selvfølgelig på at fortsætter i næste uge.

Sidder du og tænker at det kunne være sjovt og prøve noget nyt, eller er du allerede helt inde i hvad det vil sige at spille arma 3 milsim, eller har du som nogle af vores medlemmer  aftjent værnepligt, eller været i stående styrke med udsendelse på bagen, eller har du bare været en del af hjemmeværnet. SÅ kan jeg garantere dig for at Task Force Danmark er stedet for dig, Vi er åbne for alle slags mennesker og personligheder, og klar til at give dig en god oplevelse.

For at blive en del af Task Force Denmark, skal du “karrier i TFD” oppe i højre hjørne.
Udover at ansøge på vores hjemmeside, kan du også læse meget mere om os.
Ønsker du dog at få en snak med en fra Task Force Denmark, før du beslutter dig for at ansøge, så join vores Discord og kontakt en fra vores Staff Gruppe. https://discord.gg/j6vb9w

-TaskForceDenmark

20180816193332_1.jpg